2018. március óta a családommal együtt a teljes értékű növényi étrendet (TÉNÉ) szem előtt tartva eszünk (ez helyre hozta az inzulinrezisztenciámat is) - ez a bejegyzés még a TÉNÉ előtt született. A változásról itt írtam egy négy részes sorozatot, és itt találod a TÉNÉ szerint készült receptjeimet.
Ezt a könnyű reggelit akkor találtam ki, amikor egyéb problémák miatt a gyomrom nem volt befogadó szinte semmire, kivéve erre. Pár perc elkészíteni és nagyon finom.
Hozzávalók:
1 alma (kb. 20dkg)
30g zabpehely
1 fél kk. nyírfacukor
1 fél kk. kakaópor
Lássunk neki:
1. Keverjük össze a zabpelyhet egy reggelizőtálban a nyírfacukorral és a kakaóval.
2. Hámozzuk meg és reszeljük le kis lyukú reszelőn az almát.
3. Keverjük az almát a zabpelyhes keverékhez és kicsit langyosítsuk meg a mikróban.
Nyamm! Ez a finom reggeli egy 20dkg-os almával számolva 34g szénhidrátot tartalmaz.
Vélemény, hozzászólás?